Recente ervaringen van klanten
De laatste reviews
{

Mariska

Afgelopen juni ben ik voor het eerst binnen gestapt voor shading/ombre wenkbrauwen. Wat een ontvangst kreeg ik en alle zenuwen vielen van mij af. Toen Olga klaar was met mijn wenkbrauwen kon ik alleen, maar zeggen WAUW . Wat een complimenten kreeg ik over mijn wenkbrauwen bijvoorbeeld: wauw wat natuurlijk. En juist dat was mijn bedoeling dat ze natuurlijk uit bleven zien. Vandaag nabehandeling gehad en kan niet wachten tot weer eind resultaat. Zo geen spijt van en beveel meer mensen deze techniek te gebruiken voor de wenkbrauwen. Bedankt Olga je bent een topper!
(14-08-2018 via Facebook)

{

Teunie

Ik was er erg zenuwachtig voor geweest, maar dat was helemaal niet nodig. Zo blij met mijn nieuwe wenkies!  Top gedaan Olga! zo blij mee en echt een aanrader als je haast geen wenkbrauwen hebt.
(17-09-2018 via Facebook)

{

Brigitte

Zojuist weer een wenkbrauw touch-up gehad! Ik kon snel terecht en ben weer helemaal blij!
(28-07-2018 via Facebook)

{

Rhodé

Vandaag ben ik voor een touch up geweest voor mijn wenkbrauwen. Ik sta nog steeds volop achter mijn eerder geschreven recensie. Niemand anders mag er op deze manier aan mijn wenkbrauwen komen dan alleen Olga.
Topper, dankjewel voor alles!
(04-10-2018 via Facebook)

{

Cindy

Al heel lang de wens voor mooie wenkbrauwen.. want werkelijk ik had haast niets en wat ik heb is zooo blond, haast onzichtbaar. Uren heb ik wenkbrauwen getekend want zonder ga ik de deur niet uit. Op t strand, zwembad, sportschool altijd moest ik checken of ze er nog opzaten.. om gek van te worden!! Tot ik werd gewezen op Olga waar ik mn vriendinnetje heel dankbaar voor ben. Olga is namelijk een soort tovenares in mijn ogen geworden. Ik was onzeker en vond t doodeng want vaak gaan bij mij dingen mis en ik ben dan zo’n pechvogel die met ernie wenkbrauwen door t leven moet.. maar toen ik de eerste keer bij haar binnen stapte in haar knusse praktijkje stelde ze mij binnen no time op mn gemak. Ze nam uitgebreid de tijd om samen te kijken wat mooi was en mij t mooiste zou staan. Uiteindelijk viel de behandeling me enorm mee. De kleur vond ik iets te licht en is met bijwerken 6 weken later een tint donkerder gedaan. Een pluspunt voor Olga want ze gaf aan beter eerst lichter dan gelijk donker, dat kan later ook nog. En ik had mn ernie angst natuurlijk nog de 1e keer 
Had ik vragen tussendoor kon ik haar appen, paar x haar advies gevraagd en mijn vragen werden snel beantwoord!!
Nog een pluspunt aan Olga, ze gaat voor perfectie dus ook pas wanneer zij zelf helemaal tevreden is hoef je niet meer terug te komen. Ik ben vandaag dus voor de 2e keer wezen bijwerken en nu heb ik écht de meest perfecte wenkies!! Wauw zo blij mee!! Die 10 min langer in bed smorgens zijn zo heerlijk en nooit meer checken of mn wenkbrauwen er nog opzitten het heeft me nu al een stuk zelfverzekerder gemaakt. Had ik maar jaren eerder…. nee toch niet…. blij dat ik pas nu de stap zette om te microbladen want een ander als Olga had t vast zo mooi niet gedaan. Een absolute aanrader dus! Ben haar heeel dankbaar!

( 21-02-2018 via Facebook)

{

Marijke

Meer dan tevreden met mijn wenkbrauwen nu!
(11-09-2018 via Facebook)

{

Robin

Iemand die heel goed in haar vak is! Ik ben zeer tevreden vandaag teruggeweest voor de na behandeling. Zelfs zonder de nabehandeling zag het er perfect uit! Laatste puntjes bijgewerkt die niet eens opvielen. Ik kom zeker terug bij haar en raad iedereen aan om hier je wenkbrauwen pmu te laten behandelen! Bedankt hiervoor!
(24-04-2018 via Facebook)
{

Rhodé

Ik ben zo ontzettend blij dat ik voor microblading / ombre brows bij Olga terecht ben gekomen! Al jaren twijfelde ik wat ik nou moest doen met de stukjes wenkbrauwen die ik nog had. Meerdere keren per dag moest ik ze bijtekenen en na het zwemmen had ik helemaal geen wenkbrauwen meer. Toen ik via via te horen kreeg dat je ook semi permanente wenkbrauwen kon laten zetten, ben ik op internet gaan zoeken. Al snel kwam ik terecht bij Olga van Eyes by Liz. De reviews spraken mij erg aan en ik besloot haar te bellen voor meer informatie. Snel was er een afspraak gepland.
De ontvangst was erg fijn, erg ontspannen en de sfeer rustgevend. Olga heeft veel kennis van het vak wat ze uitoefent maar daarnaast ook veel kalmte en een liefdevolle uitstraling. Ik zag er erg tegenop maar het is helemaal goed gekomen. Ze heeft mij er echt door heen geholpen. Helaas heb ik een erg vette huid waardoor het pigment snel werd afgestoten. Olga heeft alles er aan gedaan om het steeds weer op te lossen en het naar mijn zin te maken. En naar mijn zin is het zeker. Als ik wakker word heb ik wenkbrauwen, als ik ga zwemmen heb ik wenkbrauwen. Ik heb ze continu. En ik ben er ontzettend blij mee. Meerdere malen per dag kijk ik specifiek in de spiegel naar mijn wenkbrauwen en denk ik; dat had ik veel eerder moeten doen. Olga is vakkundig, lief, geduldig, heeft interesse in je en ik zou geen ander meer willen! Wil jij ook wakker worden met mooie wenkbrauwen? Dan beveel ik Olga van Eyes by Liz absoluut van harte aan!
(08-04-2018 via Facebook)
{

Jessica

Heel erg blij met mijn “nieuwe” wenkbrauwen! Wilde het al een tijd maar vond het een beetje eng. Olga heeft het super gedaan, precies zoals ik het voor ogen had. Ook de nabehandeling en het bijwerken van een klein plekje. Heel erg bedankt en raad iedereen aan naar jou te gaan!
(25-02-2018 via Facebook)
Meer ervaringen van klanten
{

Madelinde

Na aanraden van een familielid hier ook een Microblading behandeling laten doen bij Olga. Ze is een super lieve meid die heel goed weet wat ze doet en je ook direct bij binnenkomst gerust steld. Resultaat was super, na 6 weken teruggeweest voor een nabehandeling en ook deze verliep vlot. Het definitieve resultaat mag er wezen! Zeker een aanrader!

( 02-12-2017 via Facebook)

{

Gisela

Ben een super tevreden klant!
Olga is heel klantvriendelijk, luistert goed naar je wensen, werkt erg secuur en gaat net zo lang door totdat het juiste resultaat is bereikt!
Vorig jaar elders mijn wenkbrauwen laten doen (microblading) en ik was totaal niet tevreden met het resultaat. Olga heeft er veel tijd en zorg aan besteed en het eindresultaat is echt top. Achteraf zo jammer dat we geen voor en na foto’s hebben gemaakt..
Ik kan Olga iedereen aanbevelen!
 (15-01-2018 via Facebook)
{

Kim

Vorige week samen met mijn vriendin voor onze wenkbrauwen bij Olga geweest. Na de behandeling is het even wennen omdat het dan nog veel donkerder is dan dat het uiteindelijk wordt. Maar ik zag ze met de dag mooier worden en wat zijn wij nu blij met onze wenkbrauwen.  Zelf met 2 littekens bij mijn wenkbrauw en een voorheen niet mooi gezette permanente make-up, ben nu eindelijk tevreden als ik in de spiegel kijk. De vorm en kleur zijn ontzettend mooi en ik krijg nu dan ook van diverse mensen complimenten. Lieve Olga bedankt voor jouw precisie, vakkundigheid, geduld en niet te vergeten jouw gezelligheid. Wij zien je snel terug voor de nabehandeling en ik kan iedereen aanraden om naar jou toe te gaan voor Microblading. Liefs Kim en ook Vanessa
(27-11-2017 via Facebook)
{

Romy

Super super blij met mijn wenkbrauwen! Olga is perfectionistisch en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er perfect uitzien!

1,5 uur voor gereden en dat was het zeker waard!!
(02-10-2017 via Facebook)

{

Lisa

Super blij met mijn ‘nieuwe’ wenkbrauwen van Olga! Ze werkt heel nauwkeurig en is erg perfectionistisch wat mij veel vertrouwen gaf! Ze wilt echt het beste resultaat bereiken samen met de klant.

 (26-09-2017 via Facebook)

{

Doawi

Een jaar geleden heb ik mijn wenkbrauwen laten microbladen door Olga. Ik ben heel erg precies met mijn wenkbrauwen en ik vond het ontzettend spannend. Olga nam de tijd, luisterde heel goed en werkte erg nauwkeurig, net zolang totdat ik helemaal tevreden was.

 

Ik krijg nu minstens 1 keer in de week te horen dat ik van die prachtige wenkbrauwen heb! Na een jaar zitten mijn wenkbrauwen nog steeds perfect! Ook doet Olga mijn wimpers. Ook dit doet ze perfect! Naast dat ze heel precies is, is het ook nog ontzettend gezellig om bij haar langs te gaan. Ik wil nooit meer anders!
(22-08-2017 via Facebook)

{

Evelyn

Vandaag voor de nabehandeling van mijn wenkbrauwen geweest en ik ben er zo blij mee! Olga is een super leuke meid die heel zorgvuldig haar werk doet.
Ik zal snel een afspraak gaan maken voor de permanente eyeliner, want de resultaten daarvan zijn ook al zo mooi.
5 sterren zijn dan ook zeker verdiend!!
(12-08-2017 via Facebook)
{

Renee K.

Uiteindelijk de stap gezet om me wenkbrauwen te laten microbladen, en wat ben ik blij dat ik hier gedaan heb! Aan het begin schrok ik nogal van de dikte en kleur, maar Olga stelde mij gerust.. en het kwam goed, ze zijn dunner en lichter geworden! Vandaag laten bijwerken en ik ben er zo blij mee! Ze gaat heel professioneel te werk en de service is top! Ook superfijn dat ze zoveel tijd en energie steekt in het geruststellen van klanten! Dankjewel Olga! als ik nu ga zwemmen blijven me wenkbrauwen in ieder geval zitten !
(19-07-2017  via Facebook)
{

Esmeé

Een aanrader! Olga legt alles duidelijk uit en gaat hygiënisch en professioneel te werk. De vorm wordt eerst uitgetekend en wordt naar wens bijgewerkt. Na de eerste behandeling was ik al erg tevreden met de vorm en vandaag ben ik geweest voor de nabehandeling. Heel blij met mijn wenkbrauwen!
(22- 07-2017 via Facebook)
{

Autar

Na lang zoeken en uitproberen nu bij Olga terecht gekomen voor de One Shot voor me wimpers, nou ik kan zeggen ben nog nooit zo blij geweest met mijn wimpers. Ze zijn van nature heel lang maar ook heel steil ( en naar beneden), dus niets hielp! Had echt van alles geprobeerd maar nee het werkte gewoonweg niet. Afgelopen woensdag bij Olga geweest en super tevreden met het resultaat! Top!
(02-09-2017 via Facebook)
{

Eva

Ik kom nu al 3 jaar met veel plezier bij Olga. Aan het begin deed zij mijn wimperextensions en later ben ik model geweest voor microblading. Hoewel dit een van de eerste keren was dat Olga microblading deed, was ik super tevreden met het resultaat. Ze nam goed de tijd en is erg perfectionistisch. Dit jaar heeft Olga een opleiding gevolgd voor ombre brows. Ook nu was ik weer een van de eerste die behandeld werd. Ik moet zeggen dat de ombre brows meer bij mij passen, ze zijn wat meer aanwezig dan toen mijn wenkbrauwen met microblading gedaan waren. Daarnaast was deze behandeling een stuk minder pijnlijk, ook niet geheel onbelangrijk. Ik ben echt super blij met het resultaat en raadt het iedereen aan om een bezoek aan Olga te brengen
(02-09-2017 via Facebook)
{

Elfie

Gisteren in een relaxte, gezellige sfeer prachtige wenkbrauwen gekregen van Olga! Heel tevreden over de kleur en de vorm. Ik heb eindelijk een knik ipv boog! Dat gaat een hoop irritatie schelen in de ochtend. De behandeling is ietwat irriterend maar dubbel en dwars de moeite waard!
03-07-2016 via Facebook)

 

{

Ida

Bedankt lieve Olga voor de mijn prachtige wenkbrauwen. De pijn viel heel erg mee en perfecte uitleg over het behandelplan. En heel goede nabehandeling en super klantvriendelijk. Ik zou iedereen aanraden dit bij jou te laten doen! Geen greintje spijt, ja ik had het eigenlijk eerder moeten laten doen! Ik wens je heel veel succes in je nieuwe pandje en tot volgend jaar!
(14-10-2016 via Facebook)
{

Manuela

Nadat ik contact heb gehad met verschillende aanbieders die gespecialiseerd zijn in microblading (van Maastricht tot Amsterdam) heb ik gekozen voor Olga en daarvan heb ik geen moment spijt. In contact is zij professioneel, warm en humoristisch. Op haar website is ze transparant over haar werkwijze, opleiding en prijzen. Olga tekent de wenkbrauwen volgens de golden ratio en wat de kleur betreft geeft ze onderbouwd advies. Na de eerste behandeling was ik al erg positief over het resultaat, maar na de tweede behandeling is het pas echt af. Ik vond het elke euro en de pijn (want ja dat deed het in mijn beleving echt wel) meer dan waard. Olga, ik wens je veel succes in je nieuwe pand en heel veel nieuwe klanten!(22-08-2016 via Facebook)
{

Natasja

Gister mijn wenkbrauwen laten doen. En ik heb er maar 1 woord voor. WAUW!!!! wat zijn ze mooi geworden zeg! Heel erg bedankt!!
(18-08- 2016 via Facebook)
{

Maartje

Ik ben altijd superblij met het resultaat! Olga is een superlieve vrouw waar je je gelijk bij op je gemak voelt en ze neemt altijd goed de tijd om te zorgen dat je met het gewenste resultaat weer naar huis gaat! Van mij komt ze in ieder geval niet meer af!! (11-09-2015 via Facebook)
{

Samantha

Super lieve vrouw en super mooie wimpers. Lekker ontspannen en de tijd vloog voorbij. Bedankt Olga
(14-10- 2015 via Facebook)
{

Monica

Vandaag voor het eerst bij Olga geweest. Ik was super zenuwachtig maar werd zeer vriendelijk ontvangen. En wat een resultaat! Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen!! (03-04-2017 via Facebook)
{

Jessica V.

Professionele salon, kwaliteit en met aandacht voor de klant!
(15-08-2017 via Facebook)
{

Fem

Ze is echt de beste die er in deze regio is!
(25-07-2016 via Facebook)
{

Kirsten

Ik ben echt super blij na mijn microblading behandeling van Olga! Mijn wenkbrauwen zien er heel natuurlijk & mooi opgevuld uit en hebben een goed passende kleur. Olga zelf is erg gezellig, professioneel en weet wat ze doet. Ze gaat goed in op je eigen mening en legt het goed uit.
(17-10- 2016 via Facebook)
{

Winnie

Perfecte wenkbrauwen! Perfecte service! Ik lijk wel tien jaar jonger met een open, frisse blik! Dank je wel daarvoor!
(29-01-2017 via Facebook)
{

Eva

Olga heeft bij mij voor het eerst microblading gedaan en ik ben super blij met het resultaat! Ze gaat heel precies te werk en neemt goed de tijd, zodat zowel de klant als zij zelf tevreden is met het eindresultaat. Ik heb hele blonde wenkbrauwen van mijzelf en daarom verf ik mijn wenkbrauwen nog wel omdat de blonde haartjes anders erg opvallen. Nu ik microblading heb ziet het er veel mooier uit! Tevens doe ik ook altijd mijn wimpers (3D) bij Olga en daar ben ik ook altijd heel tevreden over!
(30-03-2017 via Facebook)

 

{

Jessica

Vandaag geweest en echt super tevreden! Olga is echt een super leuk mens. Een nieuwe vaste klant erbij!
(01-07- 2016 via Facebook)
{

Anja

Erg blij met mijn Wimperextensions en Microblading. Uitstekend en vakkundig geholpen. Bovendien is Olga een hele lieve meid!
(13-08- 2016 via Facebook)
{

Suzanne

Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat van de microblading behandeling. Het resultaat is mooi en oogt natuurlijker dan dat het eigenlijk was van mijzelf.
De eerste dagen na de behandeling is het ietwat donkerder, maar zelfs dan ziet het er al mooi uit. De “pijn” is echt minimaal. En de persoonlijke en geruststellende benadering van Olga is ook heel fijn. Ze luistert naar de wensen en het is duidelijk dat ze weet wat ze doet, waardoor ik er meteen vertrouwen in had. Zo tevreden dat mijn moeder de dag erna meteen besloot om ook een afspraak te maken!

(10-03- 2016 via Facebook)

{

Anouk

Wauw wat ben ik blij met mijn mooie volle wimpers, de complimentjes blijven komen. Bedankt Olga!
(21-10-2016 via Facebook)
{

Deborah

Net nieuwe set wimpers laten zetten. Ben er heel erg blij mee en je voelt je zo op je gemak bij d’r! Heerlijk dekentje gehad en natuurlijk een leuk gesprek gehad!   (07-11-2014 via Facebook)
{

Lianne

Zitten mijn wenkbrauwen er nog op? Gelukkig hoef ik deze vraag voorlopig niet meer te stellen. In het verleden had ik net iets te veel wenkbrauwhaartjes geplukt en van mijzelf had ik ook al vrij lichte wenkbrauwen. Dit resulteerde in het gebruiken van heel wat wenkbrauwpoeders en potloodjes door de jaren heen. Elke dag minimaal 15 minuten voor de spiegel de mooiste vorm uittekenen en dan maar hopen dat ze er aan het eind van de dag nog zouden zitten. Ik was er een beetje klaar mee, maar vond het idee dat iemand mijn wenkbrauwen in mijn gezicht zou “bladen” ook best eng. Daar is een goede dosis vertrouwen voor nodig. Het is en blijft toch in je gezicht…. Afgelopen maart heb ik besloten een microblading behandeling te ondergaan bij LIZ. Door de goede recensies en mond-op-mond-reclame wist ik zeker dat ik Olga dit kon toevertrouwen. Afgelopen week was de afspraak voor nabehandeling. Mijn wenkbrauwen zijn nog veel mooier en natuurlijker geworden dan verwacht. Olga is een ware wenkbrauwspecialist/kunstenares. Buiten dat is ze vooral ook open, eerlijk, betrouwbaar, professioneel, gezellig en meelevend. Kortom, wil je ook natuurlijk ogende wenkbrauwen die perfect passen bij de vorm van je gezicht? Ben je het ook zat om elke morgen je wenkbrauwen te moeten tekenen? Zoek je een betrouwbaar adres waar geluisterd wordt naar al je wenkbrauw-wensen? Maak dan een afspraak bij LIZ Microblading. Olga is een topper in haar vak! Nogmaals bedankt Olga voor de mooie wenkbrauwen die je mij hebt gegeven!
(28-03-2017 via Facebook)
{

Nathalie

Dankzij Olga eindelijk mooie wenkbrauwen! Ze luistert heel goed naar wat je wel of niet wil. Neemt rustig de tijd voor je en werkt heel precies. De hygiëne is op en top, helemaal niets op aan te merken!! Ik ben super tevreden!!
(28-07- 2016 via Facebook)
{

Femque

Ze is echt de beste die er in deze regio is
(25-07- 2016 via Facebook)
{

Melissa

 Ik ben echt super blij na mijn microblading behandeling van Olga! Mijn wenkbrauwen zien er heel natuurlijk & mooi opgevuld uit en hebben een goed passende kleur.
Olga zelf is erg gezellig, professioneel en weet wat ze doet.
(01-03- 2017 via Facebook)
{

Loraine

Al langer dan een half jaar klant bij LIZ wimperextensions. Eerst één op één extensions gehad, waar ik erg tevreden mee was. Nu bijna drie maanden 3D, dit is echt perfect! Mooie volle wimpers, de haartjes zijn zacht en voelen erg licht. Tijdens het plaatsen altijd een ontspannen en fijne sfeer. Ze is erg professioneel, neemt de tijd, geeft goede adviezen en gaat voor het beste resultaat. Ik kan het iedereen aanraden.
(12-03-2017 via Facebook)
{

Lianne

Ik ben al sinds september 2014 klant bij LIZ wimperextensions. Ik woon in Dordrecht en moet minstens een uur reizen met het openbaar vervoer. Dit heb ik er graag voor over want Olga is supergoed! Ik ben hiervoor bij meerdere schoonheidsspecialisten geweest die wimperextensions bij me hebben gezet, maar niemand is zo precies en professioneel als Olga! Daarnaast is ze ook heel lief en is het altijd gezellig om langs te komen. Vandaag heb ik voor het eerst 3D laten zetten en ik ben superblij met het resultaat!! De haartjes zijn superdun waardoor het een heel natuurlijk effect geeft. Het is heel vol en mooi, foto’s komen nog op de website en facebookpagina. Ik raad LIZ Wimperextensions aan iedereen aan!
(24-10-2015 via Facebook)
{

Stefanie

Ik heb nu ongeveer al een jaar 3D wimperextensions, die ik bij LIZ laat zetten. Ik ben echt iedere keer weer superblij met het resultaat! De wimpers zijn dun en licht van structuur wat een heel natuurlijk effect geeft. Olga neemt alle tijd voor je, is heel professioneel, lief en gezellig, Ze is perfectionistisch, zorgt dat alles goed zit! Met de wimpers doe je ongeveer 3 weken en dan moet je ze weer bij laten vullen. Sinds kort doet Olga ook het microbladen van wenkbrauwen…. Hier ben ik vorige week voor geweest. Ook dit is perfect!! Heel natuurlijk en zo hoef je nooit meer je wenkbrauwen bij te tekenen! Ook hierbij neemt Olga alle tijd. Ze begint met het aftekenen van je wenkbrauwen. Als je het aftekenen mooi vindt, begint ze met een verdoving waarna erna het microbladen begint. Omdat ze het verdoofd heeft, voel je hier niet veel van. Het resultaat was super! Ik raad het iedereen aan!
{

Esmiralda

Ik heb vanmorgen een mooie set wimperextensions laten zetten bij lIZ. Ik kon lekker liggen en ze was ook super lief. En bovenal ze zitten geweldig!
(17-10-2014 via Facebook)
{

Rachel

Olga werkt met uiterste precisie in een prachtig ingerichte salon. Daarbij heeft zij altijd een positieve instelling en een vriendelijk karakter. 5 sterren waard!
(01-09-2014 via Facebook)
{

Michelle

Ik heb bij LIZ een set extensions laten plaatsen en ben zeer tevreden. De sfeer is ontspannen en gezellig en de wimpers zijn mooi en vol. Zeker een aanrader!
(17-09-2014 via Facebook)
{

Michelle

Maandag een prachtige set wimpers laten zetten door LIZ. Ik ben heel tevreden; prachtig volle wimpers en een frisse look. Aanrader voor bijvoorbeeld de feestmaanden straks! Olga is een deskundige schoonheidsspecialist die er plezier in beleeft haar klanten mooier te maken. Zeker een bezoek waard!
(18-10-2014 via Facebook)