LIZ Brow & Beauty Expert

Alles over wimperlifting

 

N

NAZORG

 

Bij een Elleebana lash lift is minimale nazorg vereist!

Zwemmen, douchen, sporten en make-up aanbrengen zijn geen enkel probleem. Je wimpers mogen alleen de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Na 24 uur, mag je voor een nog intenser resultaat mascara aanbrengen.

Algemeen
Wat is wimperliftig?

Leg je wimperkruller maar aan de kant! Door deze revolutionaire behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven.
Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door gebruik van de wimperkruller. Dus zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Dan is de Elleebana One Shot Lash Lift dé ultieme oplossing!

Voor wie is wimperlifting geschikt?
Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor iedereen met korte of lange, steile of juist over gekrulde wimpers. Reageer je allergisch op wimperextensions? Of ben je van plan hiermee te stoppen? Dan is deze methode een geweldig alternatief!
Wat zijn de voordelen van wimperlifting?
 • Geweldig alternatief voor wimperextensions
 • Geschikt voor zowel lange als korte wimpers
 • Zeer comfortabele behandeling
 • Natuurlijk gelift effect vanaf de wimperrand, zonder knik!
 • Kortste inwerktijd & gelifte wimpers tot wel 6 weken
 • Minimale nazorg vereist. Zwemmen, douchen, sporten en make-up zijn geen probleem
 • Unieke formule, die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers. Niet schadelijk!
Waarom Elleebana One Shot Lash Lift?
Elleebana One Shot Lash Lift is een zeer comfortabele behandeling met de kortste inwerktijd op het gebied van wimperlifting. Daarnaast maakt LIZ gebruik van siliconen staafjes in plaats van de oude traditionele permanent rollers of klemmetje en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!
FAQ
Hoe worden mijn wimpers gelift?
Met deze unieke techniek, gecombineerd met lotion en siliconen staafjes, worden je natuurlijke wimpers gelift. Voor een nog intenser en mooier resultaat, worden je wimpers tijdens de behandeling geverfd.
Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?
De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met maar 20 minuten behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor ruim 6 weken. Hierna kun je een nieuwe afspraak maken om de behandeling te herhalen.
Beschadigen mijn wimpers door liften?
Nee, deze unieke formule is niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Mits uiteraard een daarvoor gecertificeerde styliste de behandeling uitvoert. Daarbij worden je wimpers óók nog eens gevoed en zorgt de behandeling dus juist voor gezonde wimpers! De stylisten van LIZ  zijn gecertificeerd. Jij kunt dus  vertrouwen op een veilige behandeling met een perfect eindresultaat!
Hoe lang duurt een behandeling?
De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met maar 20 minuten behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor ruim 6 weken! Je kunt verwachten, dat je inclusief intake, behandeling en een portie persoonlijke aandacht, na ongeveer 45 minuten  gegarandeerdstralend de deur uit loopt!
Waarom LIZ
Wat kan ik verwachten van de behandeling?
Via de website kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een behandeling. LIZ zal je bij aankomst vragen om je gegevens te noteren. Samen bespreken we wat jouw wensen en de mogelijkheden zijn voor je wimpers. Wij houden altijd rekening met de structuur en conditie van je natuurlijke wimpers. Vervolgens kun je plaatsnemen op de behandelstoel. We zorgen dat je comfortabel ligt; dekentje en extra kussentje zijn hiervoor beschikbaar. Je onderste wimpers worden zorgvuldig afgedekt. Daarna wordt er een rolstaafje bevestigd op het bovenste ooglid. Hierop wordt een speciale lijmsoort aangebracht. Hieraan worden je wimpers zorgvuldig opgekruld, zodat ze goed verdeeld omkrullen. Hierna worden de wimpers met daarvoor bestemde vloeistof gelift. Je krijgt een revolutionaire behandeling met volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Daarnaast is er minimale nazorg vereist. Zwemmen, douchen, sporten en make-up zijn geen enkel probleem. Je wimpers mogen alleen de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Na 24 uur kun je voor een nog intenser resultaat mascara aanbrengen.
Waar vindt de behandeling plaats?

Onze sfeervolle salon ligt in het centrum van Poortugaal. De salon is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Waarom zou ik kiezen voor LIZ?
 • Uitsluitend getraind door de allerbeste binnen dit vakgebied:
  de PhiAcademy
  – de Elite Microblading Academy
  en de winnares microblading Liucija Penkauskiené
 • Uitstekende recensies op Facebook
 • Uitsluitend gebruik van de beste merken
 • Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies
 • Ruime keuze uit lengte, diktes en curves
 • Uitgebreide nazorg informatie en producten
 • GGD- hygiëne certificaat
Wanneer is LIZ beschikbaar?

Bij LIZ kun je terecht op dinsdag, donderdag, vrijdag & zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op dinsdag en donderdag van 19:00 tot 21:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd en aandacht hebben voor jou!